Κοπή πίτας!

Κοπή πίτας!

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Α.Ο. Ωκεανός Ηρακλείου! Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, δείγμα της μεγάλης και κοινής προσπάθειας που γίνεται μέσα στο σύλλογο από αθλητές, προπονητές, γονείς και διοίκηση. Μαζί μας ήταν ο κλινικός ψυχολόγος κ. Παπανικολάου Νίκος και τον ευχαριστούμε θερμά για την ομιλία του καθώς και η διατροφολός του συλλόγου κα Κονταξάκη Ειρήνη.
Οι τυχεροί της πίτας ήταν οι: Ανδρικάκη Αριάδνη, Κούβακας Κυριάκος και Μπραγουδάκης Ιωάννης!!!
Ευχαριστούμε πολύ το Παγκρήτιο Στάδιο και τους κ. Βαρδαβά Κώστα και κ. Τσιράκο Δημήτρη για την παραχώρηση της αίθουσας.
Ευχαριστούμε πολύ το Galletto και προσωπικά τον κ. Κατσικάκη Άρη για τη βασιλόπιτα και την προσφορά του μπουφέ που μας κάνει σε κάθε μας εκδήλωση! Για τον μπουφέ ευχαριστούμε επίσης τις φανταστικές μαμάδες Ελένη Ζερβού και Μαρία Αρμενατζόγλου και φυσικά τους Στέλλα και Κώστα Παπαγρηγορίου, Μαρία Φραγκούλη και Γιώργο Πασπαλάκη για τον υπέροχο μπουφέ που έστησαν! Ευχαριστούμε επίσης το Νερό Ζαρός για την προσφορά του για μία ακόμη φορά!
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που βρέθηκαν κοντά μας και μας στηρίζουν πάντα από τα πρώτα μας βήματα Maison de Beaute και οπωροπωλείο ο Μπάμπης
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως για όλους εσάς που βρεθήκατε χθες μαζί μας και που καθημερινά μας δείχνετε την εμπιστοσύνη σας!!! Συνεχίζουμε μαζί!!!
Καλή χρόνιά σε όλους! Υγεία, αισιοδοξία και δημιουργία!